Pogoji

Pogoji poslovanja           
Splošni pogoji so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot), na podlagi priporočil GZS in mednarodnih kodeksov za e-poslovanje. Nakup je možen le v slovenskem jeziku.
Cene izdelkov
Vse cene v katalogu so v EUR in že vključujejo 22% davek na dodano vrednost. Prodajalec jamči, da se cena artikla od nakupa do dostave ne spremeni.
Rok veljavnosti ponudbe
Če ni drugače določeno pri opisu izdelka ponudba velja do razprodaje zalog. Po razprodani zalogi je izdelek umaknjen - ni viden v ponudbi.
Kvaliteta izdelkov
Dobavitelji zagotavljajo, da so vsi izdelki izdelani iz kvalitetnih materialov in kvalitetno izdelani.
Način plačila
Ob prevzemu pošiljke kupnino plačate poštarju ob dostavi paketa
Elektronska Banka: KLIK,ABANET... Po oddaji naročila prejmete na vaš e-naslov potrdilo o naročilu. Na potrdilu je zapisana številka TTR podjetja, kot sklic navedite številko naročila. Plačilo izvedete z nakazilom na naš TTR račun.
Dobavni rok
Rok dobave je do 15 dni.
Dostava
Dostavo naročenega blaga preko Pošte Slovenije ali GLS.  Dostava blaga je omejena na ozemlje države Slovenije. Za osebni prevzem v naši maloprodajni trgovini Saba v Novih Fužinah 49, v Ljubljani, počakajte na sporočilo, da je izdelek pripravljen za prevzem ali pokličite na 01/5408-046.
Stroški dostave
Stroški dostave so odvisni od teže pošiljke in načina plačila. Za prvo menjavo izdelka dostavo krije podjetje Saba d.o.o. Strošek  dostave se izračuna v procesu naročanja in je dokončen.
Vračilo izdelka
Kupec lahko v 14. dneh od prevzema izdelka trgovcu sporoči na e-naslov saba@spodnjeperilo.si  da odstopa od nakupa, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Vračilo plačila mora podjetje opraviti takoj, ko je to mogoče, najkasneje v 30 dneh po sprejemu sporočila o odstopu od pogodbe. Če podjetje zamudi z vračilom plačil, mora potrošniku poleg zakonitih zamudnih obresti plačati še eno desetino prejetih plačil za vsakih dopolnjenih 30 dni zamude vračil.
Če je potrošnik znesek ali blago že prejel in od pogodbe odstopi, mora prejeto vrniti podjetju v 30 dneh po sporočilu, prejeto blago mora vrniti nepoškodovano in v nespremenjeni količini ,razen če je blago
uničeno, pokvrajeno izgubljeno ali se je njegova količina zmanjšala, ne da bi bil za to kriv potoršnik.
V primeru, ko je bil izdelek izdelan ali predelan po željah kupca se smatra, da je bil izdelek "izdelan po naročilu kupca" in v tem primeru trgovec ni dolžan sprejeti izdelek v vračilo ali zamenjavo - za možnost menjave ali vračila kontaktirajte trgovca.
Menjava izdelka
V kolikor kupcu ne odgovarja velikost barva ali model izdelka ga lahko zamenja.
Varnost kupcev
Kupec po zaključku nakupa prejme v svoj poštni predal (e-naslov naveden pri plačniku) potrdilo o  nakupu. Podatki o nakupih so hranjeni na strežniku in fizično na sedežu podjetja Saba d.o.o. Dostop do podatkov je možen na zahtevo kupca s sporočilom preko elektronske pošte. Osebni podatki kupcev so namenjeni izključno za potrebe podjetja Saba d.o.o. in ne bodo postredovani tretji osebi.
Točnost podatkov
Podjetje Saba d.o.o. se trudi, da so vsi podatki na teh straneh točni in ažurni. Vendar pa  ne daje nobene garancije ali jamstva za točnost informacij, prav tako pa ne prevzema nobene odškodninske ali drugačne odgovornosti za napake ali opustitve v vsebini te strani. Podjetje ima pravico spreminjati podatke in pogoje na teh straneh brez predhodnje najave. 
Piškotki

Piškotek je kratko besedilo, ki ga spletna stran ob vašem obisku pošlje brskalniku. Tako vas spletna stran prepozna, si z njim zapomni podatke o vašem obisku in vam omogoči prijazno ter enostavnejšo spletno storitev. S pomočjo piškotkov prilagajamo vsebino na naši spletni strani, si zapomnimo vaše preference in beležimo obisk naše spletne trgovine.

Seznam piškotkov, ki jih uporablja spletna stran spodnjeperilo.si
PHPSESSID - za vzpostavitev uporabniške seje in delovanja piškotkov
language – jezik
currency – valuta
cc_cookie_accept; cc_cookie_decline - preverjanje potrditve piškotkov

 

Google Analytics - statistika ogledov spletne strani
_utma; _utmb; _utmc; _utmv; _utmz

Ad-partner – reklamne kampanje
adp_partner
Podatki podjetja

SABA d.o.o.
Nove Fužine 49, 1000 Ljubljana
tel: 01 5408046  
Identifikacijska številka za DDV: SI54340683, podjetje je davčni zavezanec
Matična številka: 5355346000
Transakcijski račun: SI56 0205 6001 2714 897 (NLB d.d.)

Ostali pogoji
Za uspešen nakup se kupec mora strinjati z navedenimi pogoji.
V kolikor se ne strinja naj ne kupuje na teh straneh.