Ženske filtracijske spodnje hlače.

Spodnje perilo Shreddies je revolucija na področju spodnjega perila. Je inovativno spodnje perilo, ki s pomočjo karbonske tkanine Zorflex popolnoma nevtralizira vonj vetrov. Izdelano je v Veliki Britaniji iz najboljših materialov za zagotavljanje najvišjih standardov. Spodnje perilo Shreddies je dokazana rešitev pri napenjanju, ne glede na vzrok le-tega. Obstaja ogromno razlogov in stanj, povezanih s prekomernim napenjanjem, kot sta sindrom razdražljivega črevesja in Crohnova bolezen, vendar lahko napenjanje povzročijo tudi hrana z veliko vlakninami, požiranje zraka, pitje gaziranih pijač in kajenje. Zato Shreddies spodnjice niso primerne le za tiste, ki trpijo za boleznimi prebavnega trakta, pač pa za vse, ki imajo težave z zadrževanjem vetrov, od uslužbenca v pisarni, obiskovalca fitnes studia, pa do posameznika, ki se je z družbo odpravil na pijačo v njegov najljubši bar. Vsakdo, ki trpi zaradi težav z napenjanjem, se zaveda težav, ki se zaradi tega pojavijo. Ne samo da spodnje perilo Shreddies učinkovito nevtralizira vonj vetrov, pomaga tudi izboljšati posameznikovo samozavest.

 

Shreddies ženske filtracijske hlačke - nizke

  • Šifra: Shreddies ženske nizke
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • 30.81€
  • 27.72€

  • Brez DDV: 22.72€

Razpoložljive možnosti


Podobni izdelki

Shreddies moške filtracijske spodnje hlače

Shreddies moške filtracijske spodnje hlače

Moške filtracijske spodnje hlače. Spodnje perilo Shreddies je revolucija na področju spodnjega perila.  Je inovativno spodnje perilo, ki s pomočjo karbonske tkanine Zorflex popolnoma ne..

31.68€ 35.20€ Brez DDV: 25.97€

Shreddies ženske filtracijske hlačke - visoke

Shreddies ženske filtracijske hlačke - visoke

Ženske filtracijske spodnje hlače. Spodnje perilo Shreddies je revolucija na področju spodnjega perila. Je inovativno spodnje perilo, ki s pomočjo karbonske tkanine Zorflex popolnoma nevtralizi..

30.70€ 34.10€ Brez DDV: 25.16€