Opis

Tako kot vsi modeli iz serije Airita je tudi ta body iz zelo zračne, nežno oblikovalne žakardove tkanine, ki nudi izjemno udobje, se nežno prilega koži in ustvarja čudovito silhueto brez vidnih linij pod oblačili. Modrček je brez kosti s “spacer” košarico, ki ponuja nežno in udobno oporo do F košarice. Naramnice so nastavljive in so širše pri večjih številkah.

Sestava: 49% poliamid, 33% elastan, 18% poliester

KALKULATOR VELIKOSTI Povezava vodi na spletno stran znamke Anita, ker vse njihove izdelke dobite pri nas. Navodilo: 1. korak- s šiviljskim metrom si izmerite podprsni obseg, v ravnilu premaknite kvadrat na izmerjeno najbližje celo število, kliknete na STEP2 2. korak- oblecite nepodložen nedrček, namestite bradavičke na sredino košarice, izmerite prsni obseg čez najširši del, v ravnilu premaknite kvadrat na izmerjeno najbližje celo število, kliknite na CALCULATE in v rdečem kvadratku se bo izpisala vaša velikost. 

Najboljši način, da ugotovite idealno velikost in model, je obisk maloprodajne trgovine SABA na Fužinah v Ljubljani, kjer lahko vse naročene izdelke tudi pomerite.