Opis

Bikini hlače z izredno visokim pasom so popolne za prikrivanje majhnih problematičnih predelov. Izjemno mehak udoben pas se ne zareže. Posebna funkcionalna steznik podloga s “tummy control” vgrajena v sprednji del oblikuje trebuh in daje videz vitkejšega pasu. Spodnji del bikinija lahko kombinirate z zgornjimi deli iz serije MIX & MATCH- katalog Rosa Faia (klikni👇)
Opozorilo: V primeru naročanja kopalk za sezono 2024, oddajte naročilo z izbiro Plačilo po predračunu / UPN (ali Plačilo po povzetju) in pred izvedbo plačila počakajte, da vas obvestimo o zalogi in času dobave izbranega izdelka.
V trgovini Saba imamo na zalogi le delček ponudbe kopalk znamk ROSA FAIA in ANITA. Preglejte katalog ROSA FAIA in katalog ANITA ter nam sporočite (031292241 ali saba@spodnjeperilo.si) katere bi si želeli vi.
Sestava: 70% poliamid, 30% elastan
Vzdrževanje: ročno pranje na 30 stopinj, takoj po uporabi iz kopalk izperite klor, sol ali kozmetična sredstva. Nežno jih ožemite in sušite na zraku v senci. Izogibajte se grobim podlagam, neposrednim močnim masažnim curkom, neposrednim močnim UV žarkom in ne sušite jih na/z grelnimi napravami.