Opis

Spodnji del kopalk- hlačke so višji, klasični kroj, modno elegantne z dodanimi pasom, prekrije trebušček in se ne zareže. Tkanina je z oznako “XTRA LIFE”, ki obdrži obliko, je odporna proti kloru, soli in kozmetičnim sredstvom ter barve ne obledijo. Spadajo v serijo JUNGLE GROOVE- katalog Anita (klikni👇)
Opozorilo: V primeru naročanja kopalk za sezono 2024, oddajte naročilo z izbiro Plačilo po predračunu / UPN (ali Plačilo po povzetju) in pred izvedbo plačila počakajte, da vas obvestimo o zalogi in času dobave izbranega izdelka.
V trgovini Saba imamo na zalogi le delček ponudbe kopalk znamk ROSA FAIA in ANITA. Preglejte katalog ROSA FAIA in katalog ANITA ter nam sporočite (031292241 ali saba@spodnjeperilo.si) katere bi si želeli vi.
Sestava: 81% poliamid, 19% elastan
Vzdrževanje: ročno pranje na 30 stopinj, takoj po uporabi iz kopalk izperite klor, sol ali kozmetična sredstva. Nežno jih ožemite in sušite na zraku v senci. Izogibajte se grobim podlagam, neposrednim močnim masažnim curkom, neposrednim močnim UV žarkom in ne sušite jih na/z grelnimi napravami.