Opis

Dvodelne kopalke v kompletu modrček in hlačke. Modrček je brez kosti in rahlo podložen. V podlogi so mikro pore, da se v njej voda ne zadrži in se hitro posuši. Modrček se pod prsmi na notranji strani zaključi z elastiko, ima po dolžini nastavljive zlate naramnice, zlato obrobo na modrčku in hlačkah. Košarice so prostorne in večjim številkam nudijo dobro oporo. Hlačke so klasičen kroj srednje višine, zaključene z rahlo elastiko. Osnovna črna tkanina se na svetlobi rahlo posveti, kot da bi bila posuta z zlatim prahom.
Kopalke so na zalogi v naši maloprodajni trgovini na Fužinah v določenih velikostih in modelih. Če vaše velikosti nimamo, jo lahko naročimo pri proizvajalcu in okviren rok dobave je en teden. Preglejte katalog na dnu uvodne strani.
Vzdrževanje: takoj po uporabi iz kopalk izperite klor, sol ali kozmetična sredstva. Nežno jih ožemite in sušite na zraku v senci. Izogibajte se grobim podlagam, neposrednim močnim masažnim curkom, neposrednim močnim UV žarkom in ne sušite jih na/z grelnimi napravami.
Sestava: 87% poliamid, 13% elastan